Na een mooi optreden nu vakantie!

Maandagavond, 29 juni, trad ons koor op in Allevo zorgcentrum ‘In ’t Opper’.
In een goed gevulde recreatieruimte konden de bewoners genieten van koor- en samenzang.

Zo zong het koor onder andere Zie slechts op Hem, Herr deine gute en Lead me Lord, deze laatste werd voor de verandering in het Nederlands gezongen.
Samen met de bewoners zongen we liederen als Veilig in Jezus’ armen, Grote God wij loven U en Vaste Rots van mijn behoud.

Uit de categorie ‘andere liederen’ zongen we het Zeeuws volkslied, Op de grote stille heide en In ’t groene dal. Gerard werd daarbij op de piano geassisteerd door Adriaan en Trudie Dorst zorgde met de accordeon voor extra aankleding bij deze nummers.

De avond werd besloten met het samen zingen van ‘Blijf bij mij Heer’.

Met dit optreden werd tevens de vakantie ingeluid. Op maandagavond 24 augustus hopen we onze eerste repetitieavond van het nieuwe seizoen te hebben. Nieuwe leden zijn van harte welkom, speciaal bassen en tenoren. Maar dat zal geen verrassing zijn 🙂

Koorlid overleden

Op woensdag 3 juni jl. is overleden ons oudste koorlid Corrie Barendse-Steenpoorte in de leeftijd van 86 jaar.

Corrie was het koorlid met de meeste dienstjaren, lid vanaf 1 januari 1946 en vorig jaar was zij nog gehuldigd bij haar 68-jarig lidmaatschap (zie foto).

Het koor is voor Corrie altijd erg belangrijk geweest. Er moest heel wat gebeuren wilde Corrie voor een repetitie of optreden afzeggen.  Wij zullen haar missen.

Het koor wenst de familie en vrienden van Corrie veel sterkte bij dit verlies.

foto nieuwsbericht-1