Succesvolle uitvoering oratorium

In een goed gevulde Jodocuskerk te Oosterland vond op zaterdagavond 24 mei 2014 het jaarconcert van ons koor plaats.

Op het programma stond het oratorium Het nieuw Jeruzalem van Johan Bredewout en Hans de Ruiter. In het voorprogramma was er ruimte voor samenzang en konden we luisteren naar het kinderkoor De Sjofar uit Zierikzee onder leiding van Ellen van den Hoek. Ook onze (gast-)musici Lydia van Mourik (fluit), Adriaan Hoek (piano, tevens dirigent) en Gerard Verweij (piano) lieten een staaltje van hun kunnen horen.
Verder werd aan de avond meegewerkt door Niels-Jan van der Hoek (orgel) en Arianne Dogterom (viool).

Onder het genot van een hapje en een drankje werd druk gebruik gemaakt van de mogelijkheid om na afloop nog even over het concert na te praten. Enthousiaste bezoekers lieten ons weten genoten te hebben van de avond en onder de indruk te zijn van het niveau van de uitvoering.

Het bestuur van V.Z.O.S. bedankt de vrijwilligers die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd aan de organisatie van deze avond. Ook de sponsors worden bedankt voor hun financiële ondersteuning van deze avond.

DSC01973

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *