Aanvang repetities

De Christelijk gemengde zangvereniging V.Z.O.S. uit Oosterland start op maandagavond 25 augustus a.s. weer met de wekelijkse repetities.

Het koor is altijd op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen en deze zijn dan ook van harte welkom om op proef een repetitie mee te maken. Met name bassen en tenoren worden uitgenodigd voor een proefrepetitie.

Nadat het afgelopen seizoen in het teken stond van het oratorium ‘Een nieuw Jeruzalem’, wordt in de komende maanden hard gewerkt aan nieuw repertoire. Een prima moment dus om lid te worden van het koor.

De vaste repetitieavond van V.Z.O.S. is maandagavond, aanvang 20.00 uur in dorpshuis Oosterhof aan de St. Joostdijk 27 te Oosterland. De repetitieavond duurt tot 22.00 uur met om 21.00 uur een korte koffie/thee pauze.

Voor meer informatie over het koor kunt u kijken op www.vzos.net of contact opnemen met Wim de Valk, 06-44812036.